Εκδηλώσεις

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2022 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

Παρασκευή 6 Αυγούστου

Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρείας

Προβολή 20:30: Το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους ταξιδεύει, 75′

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρείας έρχεται στη Βωβούσα και προτείνει τις βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας που διοργανώνει κάθε Ιούνιο από το 2015. Οι επιλεγμένες ταινίες προβάλουν κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς προβληματισμούς και αποτελούν την αιχμή της εγχώριας και διεθνούς καλλιτεχνικής παραγωγής. 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας και μια εκδήλωση ΕΚΠΛΗΞΗ. Μη το χάσετε!

provoli

Η Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας «ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ» ιδρύθηκε το 2018 με σκοπό να αποτελέσει ένα κύτταρο πολιτισμού και συνεργατικότητας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας. Αποτελεί τον φορέα του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας ενώ στο πλαίσιο του συλλόγου λειτουργεί η θεατρική ομάδα ενηλίκων ΘΕΡΩΣ καθώς και ομάδα Βραζιλιάνικων κρουστών Amarelo Do Sol.

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας διανύει την 7η χρονιά καθώς ξεκίνησε το 2015 από μια ομάδα ανθρώπων που ήθελαν να προσφέρουν στο κοινό ποιοτικές ταινίες οι οποίες ταυτόχρονα θα αναδείκνυαν σύγχρονα κοινωνικά θέματα.

Στις δράσεις του συλλόγου περιλαμβάνονται εργαστήρια, προβολές ταινιών, θεατρικά δρώμενα ενώ από το 2017 το Φεστιβάλ Αλεξάνδρειας ταξιδεύει σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Tip 1: Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν

Tip 2: Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων αναζητήστε το Car Bar για το κοκτέιλ «κορυφή»!

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@vovousafestival.gr και στο τηλέφωνο: 6932495695

Πληροφορίες μετάβασης εδώ
Πληροφορίες διαμονής εδώ
Πληροφορίες για την διοργάνωσηinfo@vovousafestival.gr

#πάρτε_τα_βουνά_προσωπικά