Και ναι, ιδού λοιπόν οι εκδηλώσεις μας!

 
Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε. Ή μάλλον καλύτερα μη σημειώνετε τίποτα, ελάτε κατευθείαν στη Βωβούσα και παρακολουθείστε όλες τις εκδηλώσεις μας που εκτός από το ότι είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του τόπου που τις φιλοξενεί, είναι και εντελώς δωρεάν! 

Tip 1: Κατά τη διάρκεια μουσικής εκδήλωσης ή πριν από κάποια προβολή αναζητήστε το VF – CarBar και προμηθευτείτε το δικό σας κοκτέιλ Κορυφή!

Tip 2: Μη ξεχνάτε να έχετε μαζί σας κάτι ζεστό, είμαστε στα 1000 μ. υψόμετρο!

Tip 3: Στις 16.07 και 19.07 Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο παραστάσεις έκπληξη, σε βωβουσιώτικο σανίδι!

Tip 4: Η Τρίτη 17.07 είναι η μέρα όπου δε κάνουμε τίποτα άλλο απ’ το να πάρουμε τα βουνά προσωπικά! Τα εργαστήρια διακόπτουν, η κουζίνα μας κλείνει και όλοι συμμετέχουν στο Mountain Day.

Tip 5: Κάθε μέρα στις 19:00 μπροστά στο Steki βρείτε τον υπεύθυνο ξεναγήσεων του φεστιβάλ για πριβέ τουρ στις εκθέσεις… και πολύ μπλα-μπλα!

Tip 6: Το Σάββατο 21.07 που είναι η τελευταία μέρα του Φεστιβάλ Βωβούσας, όλοι έχουν την τιμητική τους! Τα αποτελέσματα των επταήμερων εργαστηρίων εκτίθενται ενωπίων όλων. Ξύλινα αντικείμενα design, χαρακτικά, παιδική εικονογράφηση, πολυφωνικά και διφωνικά άσματα, ακόμα και ένα ντοκιμαντέρ με θέμα, τι άλλο, τη Βωβούσα.. Κάτι σαν ορεινές επιδείξεις δηλαδή. Ή στα βωβουσιώτικα: Mountain finissage events!

Μη λείψετε ούτε στιγμή!

Last tip but not least: Ισχύει για κάθε μέρα.
Γυμναστική 8:00, Ξενάγηση 19:00, Σινεμά 20:00, Συναυλία 21:30

Πληροφορίες για την διοργάνωσηinfo@vovousafestival.gr

#πάρτε_τα_βουνά_προσωπικά