Ιδού οι εκδηλώσεις μας. Και λίγα tip!

 
Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε. Ή μάλλον καλύτερα μη σημειώνετε τίποτα, ελάτε κατευθείαν στη Βωβούσα και παρακολουθείστε όλες τις εκδηλώσεις μας που εκτός από το ότι είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του τόπου που τις φιλοξενεί, είναι και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! 

Tip 1: Κατά τη διάρκεια μουσικής εκδήλωσης ή πριν από τις προβολές αναζητήστε το VF – Car Bar και προμηθευτείτε το τσιπουράκι σας!

Tip 2: Φέτος οι προβολές μας αφιέρώνονται στην Γαλλίδα εθνολόγο Colette Piault που κατέγραψε τη ζωή στα Άνω Ραβένια τη περίοδο 1975-1992.

Tip 3: Μη ξεχνάτε να έχετε πάντα μαζί σας κάτι ζεστό, είμαστε στα 1000 μ. υψόμετρο! Βωβούσα-καιρός.

Tip 4: Η Τρίτη 16.07 είναι η μέρα όπου δε κάνουμε τίποτα άλλο απ’ το να πάρουμε τα βουνά προσωπικά! Όλοι συμμετέχουν στο Mountain Day

Tip 5: Στις 16.07 στο Καταφύγιο Βάλια Κάλντα, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μια παράσταση έκπληξη, σε βωβουσιώτικο σανίδι!

Tip 6: Κάθε μέρα στις 19:00 μπροστά στο Steki βρείτε τους υπεύθυνους ξεναγήσεων για πριβέ τουρ στις εκθέσεις φωτογραφίας… που δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους καλλιτέχνες!

Tip 6: Το Σάββατο 20.07 που είναι η τελευταία μέρα του Φεστιβάλ Βωβούσας, όλοι έχουν την τιμητική τους! Τα αποτελέσματα των εργαστηρίων εκτίθενται ενωπίων όλων. Ξύλινα αντικείμενα design, χαρακτικά, κουκλοθέατρο, ακόμα και ένα ντοκιμαντέρ με θέμα, τι άλλο, τη Βωβούσα.. Κάτι σαν ορεινές επιδείξεις δηλαδή. Ή στα βωβουσιώτικα: Vovousa finissage events!

Tip 7: Big hit! Επίσης το Σάββατο 20 Ιουλίου, ο Christopher King συνομιλεί με τον Κωνσταντίνο Δαγριτζίκο για την Ηπειρωτική Μουσική γύρω από ένα πικάπ με πλάκες 78 στροφών!  

Μη λείψετε ούτε στιγμή!

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 
Γυμναστική 8:00, Ξενάγηση 19:00, Σινεμά 20:00, Συναυλία 21:30

Πληροφορίες για την διοργάνωσηinfo@vovousafestival.gr

#πάρτε_τα_βουνά_προσωπικά