Δηλώσεις συμμετοχής: Online ή στο Steki

Προς τους δραστήριους φεστιβαλιστές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν όχι ένα, αλλά δύο εργαστήρια, να ενημερωθούν για την έκπτωση που ισχύει!

ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Φτιάχνοντας Ντοκιμαντέρ με Ανθρώπινες Ιστορίες

Κινηματογραφικό εργαστήριο του σκηνοθέτη Βασίλη Λουλέ. Πώς θα σας φαινόταν αν στο φετινό φεστιβάλ παιζόταν και το δικό σας ντοκιμαντέρ; Μέσα από συζητήσεις, βιωματικές ασκήσεις και πρακτική εξάσκηση θα δημιουργήσετε μια ομαδική 15λεπτη ταινία υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Βασίλη Λουλέ. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το επιτυχημένο κινηματογραφικό εργαστήριο επιστρέφει στο Φεστιβάλ Βωβούσας.

Περισσότερα εδώ
Εργαστήρι Πολυφωνίας

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Πολυφωνικό Καραβάνι συνταξιδεύει με το Φεστιβάλ Βωβούσας. Πολυφωνικά τραγούδια για τα βουνά και τα ποτάμια, στον προνομιακό τους τόπο, την καρδιά της Πίνδου. Πολυφωνικά της αγάπης και της ξενιτιάς, της δουλειάς και της Ιστορίας υπό την καθοδήγηση των διδασκόντων Αλέξανδρου Λαμπρίδη και Αλίκης Γκανά.

Περισσότερα εδώ
Print your own souvenir and keep Vovousa with you forever

Το εργαστήριο χαρακτικής από την ομάδα των IRAK επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στον «τόπο του εγκλήματος». Μετά τη βράβευση από τα βραβεία ΕΒΓΕ του περσινού εργαστηρίου, «Πατώντας το χωριό», η Ήρα Σπαγαδώρου κι ο Χρήστος Κωτσίνης εισάγουν τους συμμετέχοντες στον κόσμο της χαρακτικής!

Περισσότερα εδώ
Ξύλο, πρώτη ύλη της Βωβουσας-πρώτη ύλη design

Το design studio των the three dots – αποτελούμενο από τους Γιώργο Λουβερδή, Γιάννη Καπέλλο και Ηρα Σπαγαδώρου, φιλοξενείται στα ξυλουργεία της Βωβούσας και μοιράζεται με τους συμμετέχοντες τους τρόπους που μία ιδεά θα μεταμορφωθεί σε ένα χρηστικό αντικείμενο.

Περισσότερα εδώ 

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Μαγικά Φίλτρα

Εργαστήριο δημιουργικής γραφής και εικονογράφησης από τη Βιβιάνα Μηλιαρέση (theresastory.org), για παιδιά 6-15 ετών. Αντλώντας έμπνευση από τα τοπικά βότανα και αρωματικά φυτά της Ηπείρου, σ’ αυτό το εργαστήρι τ’ ανακατεύουμε με τα βιώματά μας, τους μυστικούς φόβους και τις κρυφές επιθυμίες μας, και σκαρφιζόμαστε λέξεις, συναισθήματα και συμβολισμούς.

Περισσότερα εδώ

ΠΡΩΙΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

με την Δώρα Τζαλονίκου

Γαλάζιος ουρανός, καταπράσινο τοπίο, καθαρός αέρας συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για πρωινές ασκήσεις ευεξίας και χαλάρωσης. Η Δώρα Τζαλονίκου, καταφθάνει από τα γειτονικά Γρεβενά με το στρώμά της ανά χείρας και δίνει ραντεβού με τους φεστιβαλιστές που επιθυμούν να “ξεμουδιάσουν” πριν τα πρωινά εργαστήρια και τις εκδηλώσεις.

Περισσότερα εδώ

Πληροφορίες για την διοργάνωσηinfo@vovousafestival.gr

#πάρτε_τα_βουνά_προσωπικά