Workshops

_GD13826_low
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2022 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

17 Ιουλίου – 7 Αυγούστου

Καθημερινή γυμναστική με την Ξανθή Χατζή

Κάθε πρωί στις 8:00, το ραντεβού για τη γυμναστική δίνεται στον Άγιο Αθανάσιο στη Rive Gauche… όπως λέμε τον Πέρα Μαχαλά στη Βωβούσα! Έτσι κρατάτε τη φόρμα σας για να λυκνηστείτε άφοβα στις αυγουστιάτικες παραλίες (σιγά μη σας αφήσουμε να πάτε!).

Περισσότερα εδώ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ

17 – 24 Ιουλίου

Παρέα του δάσους, δημιουργικό παιδαγωγικό εργαστήριο στη φύση  

Η Παρέα του Δάσους αποτελεί μια πρωτότυπη παιδαγωγική προσέγγιση, που αξιοποιεί το αρχαιότερο εργαστήριο στον κόσμο -αυτό της φύσης- ως πεδίο μάθησης κι ανάπτυξης. Τα βιωματικά παιδαγωγικά εργαστήρια της Παρέας του δάσους για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, εφήβους και οικογένειες, υλοποιούνται αποκλειστικά σε υπαίθριους φυσικούς χώρους με στόχο τη σύνδεση μικρών και μεγάλων με τη φύση και την ανάπτυξη της φιλοπεριβαλλοντικής τους συνείδησης, με ευχάριστο, δημιουργικό και αβίαστο τρόπο.

Σημειώστε πως όσο τα πουλάκια σας ανακαλύπτουν τα μυστικά της φύσης εσείς μπορείτε να συμμετέχετε δωρεάν σε πλήθος άλλων προτάσεων..

Περισσότερα εδώ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

16, 17, 18 Ιουλίου

ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ: Gruapa di katrani. 3ήμερο-τρίτη χρονιά!

Το Μπουλούκι έρχεται στο Φεστιβάλ Βωβούσας για τρίτη χρονιά και σας καλεί σε μια ιδιαίτερη εξερεύνηση με θέμα το κατράμι. Σε τρεις ημέρες και δύο νύχτες θα στήσουμε και θα «κάψουμε» ένα μικρό κατρανοκάμινο με την καθοδήγηση του τελευταίου κατρανά από την Βριάζα (Δίστρατο Κόνιτσας).

Περισσότερα εδώ

19, 20, 22, 23 Ιουλίου

Χαρακτικής. 4ήμερο-τρίτη χρονιά!

Print your own souvenir and keep Vovousa with you for ever.

Ένα σεμινάριο για αρχάριους, φοιτητές ή καλλιτέχνες που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν εναλλακτικές τεχνικές ή να τελειοποίησουν τις δικές τους, μέσα σε ένα περιβάλλον-πηγή υλικών αλλά και έμπνευσης.

Περισσότερα εδώ

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ: 30, 31 Ιουλίου και 1η Αυγούστου. Το τμήμα 27, 28, 29 Ιουλίου έκλεισε!

Βοτανοθεραπείας. 3ήμερο-τρίτη χρονιά!

Η Κωνσταντίνα Λίτσα, έρχεται και μας φέρνει το Φαρμακείο της Φύσης. Τα βότανα της περιοχής και οι θεραπευτικές τους ιδιότητες μέσα από περιηγήσεις, παρασκευή βαμμάτων και αλοιφών.

Το must του ορεινού φεστιβάλ μας!

Περισσότερα εδώ

2 Αυγούστου

“A reason to dance” – a day with Fuerza Negra 

Θα διδαχθούν κινήσεις από party dance moves και grooves τα οποία απασχολούν την κινησιολογική σφαίρα της hip-hop κουλτούρας και ό,τι αφορά τα street dance styles.

Περισσότερα εδώ

5, 6, 7 Αυγούστου

Σχεδία αρτ. Ξαναφτιάχνοντας τη ζωή. 3ήμερο-δεύτερη χρονιά!

«Σχεδία αρτ», ένα πρόγραμμα όπου συναντιούνται η αγάπη, η αλληλεγγύη, η συμμετοχή, η κοινωνική (επαν)ένταξη, η δημιουργία, η καινοτομία και η ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης.

Παλαιά, αδιάθετα τεύχη του περιοδικού δρόμου «σχεδία», επαναχρησιμοποιούνται, επανασχεδιάζονται και μεταμορφώνονται σε υψηλής αισθητικής και ποιότητας προϊόντα για καθημερινή χρήση για το σπίτι ή το γραφείο, για εκδηλώσεις, ή ακόμη και για τη διακόσμηση χώρων, για δώρο κλπ.

Περισσότερα εδώ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

31 Ιουλίου – 7 Αυγούστου

Φτιάχνοντας ντοκιμαντέρ με προφορικές ιστορίες. 8ήμερο-έκτη χρονιά!

Το κινηματογραφικό εργαστήριο του σκηνοθέτη Βασίλη Λουλέ για έκτη χρονιά στη Βωβούσα. Μέσα από συζητήσεις, βιωματικές ασκήσεις και πρακτική εξάσκηση θα δημιουργήσετε μια ομαδική μικρού μήκους ταινία (μέρος μίας μεγάλου μήκους!) υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Βασίλη Λουλέ.

Πώς θα σας φαινόταν αν στο φετινό φεστιβάλ παιζόταν και το δικό σας ντοκιμαντέρ;

Περισσότερα εδώ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2022 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

Πληροφορίες μετάβασης εδώ
Πληροφορίες διαμονής εδώ
Πληροφορίες για την διοργάνωσηinfo@vovousafestival.gr

#πάρτε_τα_βουνά_προσωπικά